• Начало
  • Новини
  • Сдружението На Пациентите с БКБ осигури безплатен преглед на 150 пациента

Сдружението На Пациентите с БКБ осигури безплатен преглед на 150 пациента

2010-12-07

Сдружението На Пациентите с БКБ осигури безплатен преглед на 150 пациента

       С любезното съдействие на Александровска болница на 4-ти и 5-ти Декември 2010 г. организирахме ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ И ПРОФИЛАКТИКА НА БЪБРЕЧНО-КАМЕННАТА БОЛЕСТ с провеждане на безплатни прегледи и изследвания на пациенти с бъбречно- каменна болест.

       За тези два дни бяха прегледани 150 пациента, което стана благодарение на уролози и нефролози от Александровска болница –         Д-р Марта Ортова /нефролог/, Д-р Пламен Димитров /уролог/, Д-р Румяна Кръстева /нефролог/ и Д-р Владислав Младенов /уролог/. За да могат да бъдат прегледани всички записани пациенти към инициативата се включи лично Проф. Д-р Димитър Младенов /уролог/. На всички лекари изказваме огромната си благодарност!

       С провеждането на ДНИТЕ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ, вече е факт осигуряването на достъп на пациентите до съвременните методи на диагностика, лечение и профилактика на бъбречно-каменната болест по модерен алгоритъм, съответстващ на последните Европейски стандарти. С това добро начало, в най-скоро време се очакват съществени резултати в правилните и ефективни- диагностика, лечение и профилактика на заболяването.


назадКъм всички новини