• Начало
  • Новини
  • Сдружение на пациентите с БКБ с благотворителен проект

Сдружение на пациентите с БКБ с благотворителен проект

2012-11-02

    От 01.Ноември.2012 г. официално стартира дарителската кампания на Райфайзен банк "Избери, за да помогнеш". Проектът на Сдружение на пациентите с БКБ е един от одобрените осем здравни кампании. 20 са проектите, които влизат в благородно съревнование за дарителски SMS-и. Разпределени са в четири сфери: Здравеопазване, Социални, Култура и образование, Еко проекти.

    Със средствата, които ще набере чрез тази благотворителна инициатива, Сдружение на пациентите с БКБ, ще организира безплатни прегледи, изследвания и лечение за пациенти с БКБ в различен град от страната. Друга основна цел на Сдружението е да се обучат повече лекари в София и страната, които да диагностицират метаболитната причина за бъбречно-каменната болест и да назначават правилното лечение.

    Може да подкрепите този проект като гласувате за него тук или с дарителски SMS с текст DMS DIAGNOSTIKA, на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори. Цената за един SMS е 1.20 лв. с ДДС.

    Подкрепяйки този проект, заявявате вашето лично отношение и желание здравната система в България да работи по световни стандарти!


назадКъм всички новини